Eğitim

Eğitim Haberleri

Eğitimde İnovasyon


Eğitim 4.06.2021 19:32:00 0
Eğitimde İnovasyon

Eğitimde İnovasyon 

Antalya Anadolu Lisesi öğrencileri Ekranım, Akranım adlı eTwinning projesi ile 21 yüzyıl becerilerini geliştiriyor. 

Antalya Anadolu Lisesi öğrencileri ingilizce öğretmeni fatoş yücedağ rehberliğinde yürüttükleri "Ekranım, Akranım" projesinin sonuna yaklaşmanın heyecanını yaşıyorlar. Öğrencilerimiz 4 yabancı ülke ve 9 Türk okulundaki akranları ile birlikte uzaktan eğitim sürecini fırsata çevirdiler. Yenilikçi öğretim metodları, disiplinlerarası yaklaşımla ele alınmış, öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerileri geliştirilerek dijital ders içerikleri hazırlamaları sağlanmıştır. Böylece proje tabanlı etkinliklerle akran öğrenmesi hayata geçmiştir. Projemizin elektronik dergisi, sanal sergi galerisi, websitesi ve bloğu oluşturulmuştur.son ürünü olan araştırma posteri de tamamlanarak tüm öğrencilerimize paylaşılmıştır.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı