Eker I Run için kayıtlar başladı

Eker Süt Ürünleri tarafından Türk spor hayatına kazandırılan ve bu yıl 2-3 Ekim 2021 tarihlerinde Bursada düzenlenecek Eker I Run Koşusu için kayıtlar başladı.


Gündem 8.04.2021 14:00:00 0
Eker I Run için kayıtlar başladı
BURSA (İGFA) - Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu, sosyal sorumluluk ve eğlence ile birleştirerek bir koşudan daha fazlasını ortaya koyan Eker I Run, 8incii yılında yepyeni bir vizyon, görsel tasarım ve bunları tamamlayan bir manifesto ile yola çıkıyor. 
“Bir adım at fark yarat” mottosuyla düzenlenecek olan 8. Eker I Run hibrit bir formatta; hem fiziksel hem de sanal koşu olarak yapılacak. Kayıt süreci başlayan 8. Eker I Run kapsamında 42K Maratonu; 15K, 5K ve 2K yarışlarının yanı sıra Minik Adımlar Koşusu ve Paten Yarışı da yapılacak. 
Koşu tutkunları, 8. Eker I Run’a https://www.ekerkosu.com/ adresini ziyaret ederek kayıt olabiliyor.

Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı