Ekrem İmamoğlu: "En kötü yer bile harika bir yer olabiliyormuş"


Gündem 23.10.2021 14:00:00 0
Ekrem İmamoğlu:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenilenen Mecidiyeköy Meydanına giderek İstanbul Kitapçısını ziyaret etti.

İSTANBUL(İGFA)- Meydanların toplumlar üzerindeki öneminden bahseden İstanbul Büyükeşhir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy meydanın son halini İstanbul Kitapçısı'ndaki sergiyi ziyaret etti. 

Sosyal medya üzerinden video paylaşımı yapan Başkan İmamoğlu, "Düşünsenize; buradan gelip geçen insanlar, hepimiz, hepiniz burada 8 bin metrekare, insanların kullanımına sunulamayan bir yer olduğunu hayal edebilirler miydi? Şu an bulunduğumuz alanda, tam 8 bin metrekarelik bir alanı, İstanbul’un göbeğinde, Mecidiyeköy’de, belki de kişi başına yeşil alanın en az düştüğü, binaların arasında gibi düşündüğümüz yerde bir alanı, İstanbulluların hizmetine sunmuş olduk.Mutlu şehir kavramı tam olarak da şu an burada yaşanan. Mecidiyeköy Meydanı o karışık halinden çıktı. İnsanlar burada 24 saat boyunca vakit geçirebilecek"  diyerek kitapçı'da açılan sergiyi gezen İmamoğlu, Mecidiyeköy Meydanı gece ayrı güzel, dedi. 

 

 

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1451635739817484291

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı