Elli yıllık Bitmeyen Sevda klip oldu

Emekli olduktan sonra Didimde yaşamlarını sürdüren 49 yıllık birlikteliğin mimarları "Bitmeyen Sevda" nın kahramanları Nebahat Teyze ve Nurettin Amca’nın 49 sene önce başlayan muhabbetlerinin sırrı, sevginin hakim olduğu bir dil.


Gündem 17.02.2021 10:00:00 0
Elli yıllık Bitmeyen Sevda klip oldu

DİDİMA HABER
"Sevgi her dilde aynı. Yeterki ona saygı duy" diyen Nebahat- Nurettin çifti, "Birbirimize olan sevdamız her geçen gün artarak devam etti. Bunun tek nedeni birbirimize duyduğumuz saygı" diyen mutlu çiftin Sevgililer gününde, Didime olan Sevdalarını da katarak, güzel bir gün geçirten Didim Belediyesi, Bitmeyen Sevdanın kahramanlarını Didimin eşsiz güzelliği ile birleştirerek, çekimlerini yaptığı videolarla ölümsüzleştirdi.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay " Didimimizin güzel yürekli insanları, birlerine olan sevgilerinin büyüklüğü ile bilinen Nebahat Ablamız ve Nurettin Ağabeyimiz ile sevdalarını konuştuk. Onların birbirlerine olan saygı ve sevgilerini, Didimin güzellikleri ile birleştirerek kendilerine ve Didimlilere Sevgililer Gününde armağan ettik. Kendilerine Bitmeyen Sevdalarını yaşayacakları sağlıklı uzun ömürler diliyorum, Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun." dedi.

 

 

 


Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi
Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret
İnşaat faaliyetleri halen pozitif İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı Bursa Tabip Odası'nda görev bölümü yapıldı