Elmalı Belediyesi'nde Her şey normal

CHP'de yaşanan taciz skandalları gündeme damgasını vurmaya devam ederken geçen temmuzda Antalya'nın Elmalı ilçesinde yaşanan 'Noter onaylı aşk skandalı'nda İYİ Parti de üç maymunu oynuyor. Çıplak fotoğraflar, gece gündüz devam eden yazışmalar gibi birçok


Gündem 6.10.2022 16:41:00 0
Elmalı Belediyesi

İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün makam şoförünün eşi ile yaşadığı 'Noter Onaylı Aşk Skandalı'nı Akdeniz Habercisi 2020 yılı temmuz ayında manşete taşımıştı. Bu sefer Elmalı Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP'li Meclis Üyesi Hasan Aydın'ın vurulmasıyla bir başka aşk skandalının ortaya çıktığı iddia edildi. Aydın, geçen aylarda maskeli ve motosikletli bir kişi tarafından ilçede vurulmuş, vücuduna beş mermi isabet etmişti. Yaralanan Aydın'ın tedavisine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yapıldı. Aydın'ı silahla yaralayan zanlı R.T. ise bir süre sonra polise giderek teslim oldu.

 

Recep Teke (41) ifadesinde evli olan sevgilisi D.A. (35) ile ilişkisi olduğunu öğrendiği için başkan yardımcısı Aydın'ı vurduğunu söylemişti.

 

 Belediyede temizlik işçisi kadrosundan ofis elemanı olarak çalışan ve bir süre önce Milli Emlak Müdürlüğü'ne geçen evli ve iki çocuk annesi D.A. ile 4 yıldır ilişki yaşadığını ileri sürdü. Teke, saldırıyı da Hasan Aydın'ın D.A. ile ilişki yaşadığı için yaptığını söylemişti.

 

 Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk ve Başkan Yardımcısı Hasan Aydın hiçbir şey olmamış gibi görevlerine devam ederek birbirlerine ziyaretler yapıyor fotoğraflar paylaşıyor farklı temennilerde bulunuyorlar.


"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor