Elon Musk’tan parazit açıklaması


Gündem 5.07.2021 00:00:00 0
Elon Musk’tan parazit açıklaması

Elon Musk bir parazitin insan beynini kontrol edeceğine dair görüşlerini belirtti. Toksoplazmoz insanlarda çeşitli sorunlara neden oluyor.

Milyarder iş insanı Elon Musk, zaman zaman rahatsız edici Twitter paylaşımları yapıyor. Tesla ve SpaceX CEO’sunu özellikle kripto para borsalarını etkileyen yorumları ile biliyoruz. Ancak bazen farklı konularda da görüşlerini dile getiriyor. Son olarak bir paylaşımında toksoplazmoz parazitinin insan beynini yeneceğini iddia etti. Bilim insanları bu parazite sahip insanların daha fazla risk alma davranışları sergilediklerini bulmuştu.

Kripto paraların yaramaz çocuğu Elon Musk, tweet ile coin yükseltme serüvenine bir yenisini ekledi, Bebek Doge uçtu.

Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter’da ilginç bir paylaşım yaptı. Ünlü iş insanı, “Toksoplazmoz fareleri, sonra kedileri ve ardından kedi videoları çeken insanları enfekte ediyor.” dedi. Ardından ise, “AI (yapay zeka) çalışmaları İnternet kedi videolarıyla insanüstü zeka eğitimini başardı. Böylece toksoplazmozu kaderimizin gerçek söz sahibi yapıyor.” şeklinde devam etti.


Bedeninize kulak verin! Bedeninize kulak verin!
Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı Aleyna Tilki doğum gününü sahnede kutladı
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı yatırım ve yatırımcının yanında
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor KO-MEK otomotiv sektörüne can suyu oluyor