Elon Musktan Bezosa gümüş madalya şakası

Dünyanın en zengin insanları listesinde ilk sıraya yerleşen Elon Musk, ikinci sıraya gerileyen rakibi Jeff Bezosun attığı bir Twitter mesajında gümüş ikincil madalyası emojisi gönderdi.


Gündem 13.10.2021 12:30:00 0
Elon Musktan Bezosa gümüş madalya şakası

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'u geçip dünyanın en zengini olunca "Ona gümüş madalya ve dev bir 2 figürü göndereceğim" diyen Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk "sözünü tuttu."

Musk, 11 Ekim'de Bezos'un attığı bir tweet'e ikincilik madalyası emojisi gönderdi. Tesla ve Spacex’in kurucusu Elon Musk, Bezos'un Amazon'un başarısı hakkındaki tweetine gümüş madalya emojisi ile yanıt verdi. Bezos, şirketin ilk günlerinde kendilerine inanmayanlara yanıt olarak sosyal medyadan "Bugün, Amazon dünyanın en başarılı şirketlerinden biri vetamamen farklı iki sektörde devrim yarattı" diye yazdı.


KalDer Kayseri'den gelecek paneli KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret
Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ