Yaşam

Yaşam Haberleri

ELVEDA İREM NUR İÇİNDE YAT


Yaşam 18.02.2020 23:45:00 0
ELVEDA İREM NUR İÇİNDE YAT

2018 yılında mide şikayetiyle gittiği Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde mide kanseri teşhisi konan, Lise  3'üncü sınıf öğrencisi İrem Ayvalı, 2. yılın sonunda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Çeşitli hastanelerde tedavi gören ve tüm Burdur'un ona moral vermek için seferber olduğu İrem Nur Ayvalı için ünlü sanatçılarda seferber olmuş, kendisini desteklerini gösterir videolar paylaşmıştı.

Bugün sabaha karşı fenalaşarak Burdur Devlet Hastanesine kaldırlan İrem Nur Ayvalı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Duvaklı Taput Yürekleri Yaktı

Üzeri duvak örtülü taputu ile Ulu Camii avlusuna getirilen İrem Nur Ayvalı için Burdur son görevini yapmak üzere bir araya geldi. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile çok sayıda vatandaşların katıldığı cenaze töreninde Baba Tuncer Ayvalı'nın acısı yürekleri burktu. Burdur Belediyesi eski Başkanı Sebahattin Akkaya'nın kıldırdığı cenaze namazı sonrası İrem Nur gözyaşları arasında Sultan Dere Mezarlığına defnedildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu