Gündem

Gündem Haberleri

Emniyet kemeri hayat kurtarır


Gündem 13.11.2021 15:00:00 0
Emniyet kemeri hayat kurtarır

Tüm Türkiyede başlatılan emniyet kemeri seferberliği etkinlikleri Niğdede de gerçekleşti. "Bi Hareketine Bakar Hayat" isimli proje ile sürücüler emniyet kemeri konusunda uyarıldı. Araç sürücülerine emniyet kemeri takmanın önemine değinmek için başlatılan "Bi Hareketine Bakar Hayat" isimli çalışmayla sürücüler uyarıldı.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde'de Bor Yolu ve Niğde Kayseri yolu üzerinde bulunan jandarma noktasında yapılan uygulamaya; Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök ve güvenlik güçleri katıldı. 

Trafikte olan araçları durdurup emniyet kemerinin önemine değinen Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek; araç sürücülerini güvenli yolculuk noktasında uyardı. Niğde Kayseri yolu Jandarma noktasında oluşturulan "Yaşam Tüneli" adlı kulübede araç sürücü ve yolcularına emniyet kemerinin takılmadığı anlarda yaşanan trafik kazalarının videoları izletildi. 

Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yolculara yönelik kemerlerinizi takın uyarısında bulunurlarken, yolculara araç kolonyası, maske ve çocuklar için de boyama kitabı hediye ettiler. 

 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!