Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı


Gündem 20.09.2019 07:03:00 0
Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Bu illerden 14'ünün Emniyet Müdürü, polis başmüfettişliğine getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi’ne göre; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Personel Daire Başkanı Ahmet Şengün ve Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet Genel Müdür Yardımcılığı’na atanırken, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten 1. Hukuk Müşaviri Selami Hüner de bu göreve asaleten getirildi. Hüner´den boşalan 1. Hukuk Müşavirliği´ne ise Polis Başmüfettişi Ziyaettin Kaygusuz atandı.

 

9 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Kararnameyle, aralarında Diyarbakır, Bursa, Mardin, Hakkari, Tunceli ve Şırnak’ın da bulunduğu 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Buna göre; Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman Diyarbakır’a, Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan Bursa’ya, Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar Balıkesir’e, Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu Muğla’ya, Şırnak Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy Manisa’ya, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Mardin’e, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk Kayseri’ye, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Gaziantep’e ve Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Hatay’a atandı.

Kararnamede ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki bazı daire başkanlıklarında da değişikliğe gidildi. Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik Personel Daire Başkanı, Bartın Emniyet Müdürü Ogün Vural Kriminal Daire Başkanı, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanı Tolga Aliusta Koruma Daire Başkanı, Polis Başmüfettişi Ayşegül Özcan Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı olarak atandı.

 
Narkotik operasyonlarında 7 tutuklama, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kentte uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlar devam ediyor.
Alanya’da borç tartışması kanlı bitti: 7 yaralı Borç meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı ve zincirli kavgada 7 kişi yaralandı, kaçan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.
Isparta'da Bayrağa saygı yürüyüşü düzenlenecek Suriye’nin Kamışlı kentinde Türk bayrağına yönelik saygısızlıklara tepki göstermek amacıyla düzenlenecek “Bayrağa Saygı Yürüyüşü”, 26 Ocak Pazartesi akşamı saat 19.00’da Belediye Binası önünden başlayacak.
Helvacı Köyü’nde kadınlardan bir ilk: Kadınlar kahvesi açıldı Çan’ın Helvacı Köyü’nde kadınlar, köy camisinin arkasındaki bir odayı dayanışmayla Kadınlar Kahvesine dönüştürdü. Gece 02.00’ye kadar açık olan mekân, Çan köylerinde bir ilke imza atarak kadınların buluşma noktası oldu.
Isparta’da Acı Gün: Vali Erin’den Geçmiş Olsun ve Taziye Isparta Valisi Abdullah Erin, tedavi gören Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir ile trafik kazasında yaralanan Bangladeş Ankara Büyükelçiliği personelini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti; kazada hayatını