Emniyet Müdürlükleri uyardı! Bunu Yapan Yandı


Gündem 28.03.2020 01:53:00 0
Emniyet Müdürlükleri uyardı! Bunu Yapan Yandı

Antalya Son dakika haberine göre: İçişleri Bakanlığınca Coronavirüs tedbirleri kapsamında ek yasaklar getirildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü de bir açıklama yaparak Antalya özelinde uyulması gereken kuralları açıkladı ve bazı uyarılarda bulundu.

 

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılarak vatandaşların hayatını tehdit etmesini engellemek ve vatandaşların evlerinde sosyal izolasyona geçmelerini sağlamak üzere İçişleri Bakanlığınca ek yasaklar getirildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü de açıklama yaparak Antalyalı vatandaşların uyması gereken kuralları açıkladı.

Buna göre; hafta sonundan itibaren  vatandaşlarımızın sahil bantları, mesire, piknik alanlarında; piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş vb. faaliyetler nedeni ile çok yakın mesafede bir arada bulunabilecekleri, bu durumun hem kendi sağlıkları hem de başta virüsle mücadelede en temel önlem olan vatandaşların evde kalma duygusunu zaafa uğratarak toplum sağlığı açısından risk oluşturabileceği değerlendirilmiştir.

Bu nedenlerle 28.03.2020 tarihinden itibaren virüsle mücadele sonuçlanıncaya kadar il/ilçelerimizde vatandaşlarımızın sahil bantları, mesire ve ören yerlerinde, piknik alanlarında; piknik yapmak, balık tutmak, spor, yürüyüş vb. faaliyetleri yapmaları yasaklanmıştır.
 
Alınan kararlara uymayan vatandaşlara Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282 inci maddesi gereğince idari para cezası başta olmak üzere aykırılığın durumuna göre Kanunun ilgili maddeleri gereğince işlem yapılacak olup, konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195 inci maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılacaktır.

Halkımıza toplum sağlığı ve kendi sağlıkları için virüs tehlikesi geçene kadar evlerinde kalmalarını tekrar belirtir sağlıklı günler dileriz.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü