Emniyet’ten ‘uyuşturucu operasyonu’: 4,621 şüpheli yakalandı


Asayiş 20.01.2020 21:58:00 0
Emniyet’ten ‘uyuşturucu operasyonu’: 4,621 şüpheli yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Narkotik birimleri tarafından 77 ilde düzenlenen operasyonlarda 4,621 şüpheli yakalanırken çok sayıda da uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, zehir tacilerine göz açtırmıyor. Emniyet, 77 ilde yapılan operasyonlara ilişkin bilgilendirme yaptı.

Emniyet, Twitter’dan yaptığı açıklamada Uyuşturucuyla mücadelede kararlıyız!” yer vererek son 7 gün içerisinde Narkotik Birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarında ele geçirilen maddelerin sayısını verdi.

 
Buna göre, son 7 gün içerisinde 197 kilogram eroin, 413 kilogram esrar, birer kilogram skank ve bonzai, 10,5 kilogram metamfetamin, 72 bin 135 adet ecstasy ve 24 bin 334 adet sentetik ecza ele geçirildi. Aynı operasyonlarda 54 adet tabanca ve 87 bin 51 TL para ele geçirildiğini duyuruldu.

Operasyonlar kapsamında 4 bin 621 şüpheli de yakalandı.

Uyuşturucuyla mücadelede kararlıyız!

Son 7 gün içerisinde Narkotik Birimlerimizce gerçekleştirilen operasyonlarında; 

Antalya’nın Hafızası Vali Şahin’i ağırladı Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Kepez Belediyesi tarafından Dokumapark’ta hayata geçirilen Bir Zamanlar Antalya Müzesi’ni ziyaret etti.
Karabulut: Şehir tek ses olamıyor Fikir Isparta Platformu Başkanı Yunus Karabulut, kentin kronik sorunlarının temelinde iletişimsizlik, ortak gündem eksikliği ve siyasetle zayıf bağlar olduğunu vurguladı.
İhracat gündemi Bucak’ta masaya yatırıldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan adayı Ramazan Keskin ve iş dünyasının temsilcileri, Bucak TSO’da bir araya gelerek iş birliği ve ihracat hedeflerini ele aldı.
Bucak’ta “engel tanımayanlar” projesine anlamlı destek Toplumsal farkındalığı artırmayı amaçlayan “Engel Tanımayanlar” projesi kapsamında düzenlenen etkinlik, Bucak protokolünün katılımıyla Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.
Sahil kesimdeki örtü altı üreticilere soğuk hava uyarısı Sahil kesimlerinde beklenen sıcaklık düşüşü, örtü altı üretimde don ve soğuk stres riskini artırıyor. Yetkililer, üreticileri seralarda ısıtma, havalandırma ve örtü sistemlerini kontrol ederek gerekli önlemleri almaya çağırıyor.