Emniyet’ten ‘uyuşturucu operasyonu’: 4,621 şüpheli yakalandı


Asayiş 20.01.2020 21:58:00 0
Emniyet’ten ‘uyuşturucu operasyonu’: 4,621 şüpheli yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Narkotik birimleri tarafından 77 ilde düzenlenen operasyonlarda 4,621 şüpheli yakalanırken çok sayıda da uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, zehir tacilerine göz açtırmıyor. Emniyet, 77 ilde yapılan operasyonlara ilişkin bilgilendirme yaptı.

Emniyet, Twitter’dan yaptığı açıklamada Uyuşturucuyla mücadelede kararlıyız!” yer vererek son 7 gün içerisinde Narkotik Birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarında ele geçirilen maddelerin sayısını verdi.

 
Buna göre, son 7 gün içerisinde 197 kilogram eroin, 413 kilogram esrar, birer kilogram skank ve bonzai, 10,5 kilogram metamfetamin, 72 bin 135 adet ecstasy ve 24 bin 334 adet sentetik ecza ele geçirildi. Aynı operasyonlarda 54 adet tabanca ve 87 bin 51 TL para ele geçirildiğini duyuruldu.

Operasyonlar kapsamında 4 bin 621 şüpheli de yakalandı.

Uyuşturucuyla mücadelede kararlıyız!

Son 7 gün içerisinde Narkotik Birimlerimizce gerçekleştirilen operasyonlarında; 

RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.