Emniyet ve Jandarma’dan eş zamanlı uygulama


Gündem 19.07.2021 16:30:00 0
Emniyet ve Jandarma’dan eş zamanlı uygulama

Ülke genelinde emniyet ve jandarmadan 4 bin 394 noktada düzenlenen eş zamanlı uygulamada 191 şahıs yakalanırken 10 bine yakın araç ve motosiklete idari işlem uygulandı.

ANKARA (İGFA) - Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde; çalıntı, aranan, ruhsatsız, sahte veya ikiz plakalı motosiklet ve diğer araçların yakalanmasına yönelik olarak ülke genelinde 7 bin 515 ekip ve 21 bin 177 personelin katılımıyla 4 bin 394 noktada eş zamanlı uygulama gerçekleştirildi.

163 bin 416 araç ve motosikletin kontrol edildiği uygulamada;121 çalıntı ve aranma kaydı bulunan araç ve motosiklet yakalanırken, 9 bin 526 araç ve motosiklete idari işlem uygulandı. Uygulamalarda bin 64 şahsa adli ve idari işlem yapılırken, aranma kaydı bulunan 191 şahıs yakalandı, 21 şahıs gözaltına alındı. Operasyonlarda tabanca, kesici/delici alet ve muhtelif miktarda uyuşturucu maddelere de el konuldu.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!