EMRESPOR’DAN İL MÜDÜRÜ GEVREK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ


Spor 10.09.2020 01:50:00 0
EMRESPOR’DAN İL MÜDÜRÜ GEVREK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Isparta Emrespor Başkanı Ozan Gezer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e spora olan katkılarından dolayı plaket verdi.
    Isparta’yı yeni sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Gelendostspor’la birlikte temsil edecek olan Emrespor’da yönetim ziyaretlerine devam ediyor. Emrespor Başkanı Ozan Gezer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e spora olan katkılarından dolayı plaket verdi. Ziyarette yöneticiler Fehmi Gezer, Ender Kızıltan, Eşref Aydemir ve Metin Özveren’de hazır bulundu.
    Emrespor Başkanı Ozan Gezer, yeni sezonda Isparta’yı Bölgesel Amatör Futbol Liginde en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, Sav Stadı’nın da yeni sezona yetişmesini istedi. Sav ve zaman zaman da Isparta Atatürk Stadı’nda maçlarını oynamak istediklerini söyleyen Başkan Gezer, tesisleşme ve altyapıyla da ilgili faaliyetlerini İl Müdürü Gevrek’e anlattı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Emrespor’a yeni sezonda başarılar dileyen Gevrek,  “Sav Stadını yeni sezona hazırlayacağız. Emrespor maçlarını burada oynayabilir. Çok kritik maçlarda da Atatürk Stadı’nı verebiliriz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı