Gündem

Gündem Haberleri

En trend sakallar yarışacak

Dünyanın farklı ülkelerinde örnekleri uzun yıllardır düzenlenen ve en trend sakalların seçildiği sakal yarışması Türkiye’de ilk kez düzenlenecek.


Gündem 16.04.2021 12:30:00 0
En trend sakallar yarışacak

İSTANBUL (İGFA) - Ünlü kuaför Özcan Tekcan’ın yanı sıra dijital medya danışmanı ve yazar Oğuzhan Saruhan ile 2016 İsveç sakal yarışması şampiyonu Mehmet Gökcekin jüri üyeleri arasında bulunduğu "Sakal Star Türkiye" adlı yarışma, Türkiye’nin en tarz sakallarını seçecek. Son dönemlerde erkeklerin yeni tutkusu haline dönüşen sakal ve bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçları karşılayan e-ticaret platformu Sakalbaba.com tarafından organize edilen yarışmaya başvurular 17 Nisan-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında kabul edilecek.

BAŞVURULAR ONLINE YAPILACAK

Tüm Türkiye’den başvuruların kabul edileceği yarışmanın finali 6 Haziran 2021 Pazar günü Youtube üzerinden canlı yayın ile gerçekleşecek. Yarışma finaline kalan ve jüri tarafından birinci, ikinci ve üçüncü olarak seçilecek 3 katılımcının yanı sıra 1 katılımcı da Onur Ödülü’ne layık görülecek.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!