ENERJİ İŞ SENDİKASI RIDVAN AYAZ’LA YOLA DEVAM DEDİ


Gündem 12.04.2020 20:55:00 0
ENERJİ İŞ SENDİKASI RIDVAN AYAZ’LA YOLA DEVAM DEDİ

ENERJİ İŞ SENDİKASI RIDVAN AYAZ’LA YOLA DEVAM DEDİ 


Hak-İş Konfederasyonu’na  bağlı Enerji İş İşçileri Sendikası /Enerji İş) Akdeniz-1 Bölge Başkanlığına Rıdvan AYAZ’ın yeniden atandığı bildirildi. Ayaz’ın başkanlığıyla birlikte; Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Antalya, Konya ve Karaman illerinden sorumlu olacağı öğrenildi.


03.08.2018 tarihinden bu yana Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanlığını yürüten Rıdvan AYAZ Sendika Genel Merkezince yapılan yeni düzenleme ile Enerji iş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy ile Yönetim Kurulu üyelerinin kararıyla Akdeniz-1 Bölge Başkanlığına getirildi. Rıdvan AYAZ yaptığı açıklamada; Kendisini bu göreve layık gören Genel Başkan Mahmud Altunsoy ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, Enerji İş Sendikası’nın her zaman olduğu gibi bugünden sonra da işçinin yanında olacağına dikkat çekerek, “Görevlerimiz arasında; işçileri dinlemek, şikayetlerini çözmek, işçi ve işveren arasında uyumu ve iş verimini artırmak, işçilerin hak ve çıkarlarını korumak ve gözetmek iş, kanunlarını ile toplu sözleşmelerde gerekli şartların uygulanmasına yardımcı olmak, disiplin kurallarında üyeleri temsil etmek, sendika üyelik işlemleri için gerekli çalışmaları yapmak, iş birliğini çalışma barışını ve uyumunu sağlamak Allah utandırmasın inşallah ” dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü