Enerji teknolojileri Eylül’de İstanbul’da buluşacak


Gündem 13.06.2021 11:30:00 0
Enerji teknolojileri Eylül’de İstanbul’da buluşacak

Solar İstanbul Güneş Enerjisi, Depolama, E-Mobilite ve Dijitalleşme Fuarı 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. Başta Fransa, İspanya, İtalya, Polonya, Rusya, Hindistan, Amerika, Çin, Tayvan ve Kore’den olmak üzere 38 ülkeden 2 bin 500’ü yabancı toplam 8 bin iş insanı enerji sektöründeki son teknoloji ürünleri yerinde inceleyecek.

İSTANBUL (İGFA) - Solar İstanbul Güneş Enerjisi, Depolama, E-Mobilite ve Dijitalleşme Fuarı 22 – 25 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Türkiye’nin ilk enerji fuarı olan 26. ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ile eş zamanlı düzenlenecek.

TG EXPO tarafından, Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) ve Güneş Enerjisi Yatırımcılar Derneği (GÜYAD), Enerji Sanayicileri ve yenilenebilir enerji sektöründe çok önemli başarılara imza atmış İş Adamları Derneği (ENSİA) iş birliği ile, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) destekleriyle organize edilecek fuarda, 38 ülkeden 2 bin 500’ü yabancı olmak üzere toplam 8 binin üzerinde ziyaretçi ağırlanacak.

Fuardaki B2B Alım Heyeti Programı kapsamında ihracatçı firmalar, hedef ülkelerden gelen uluslararası satın alma heyetleri ile ikili iş görüşmesi yapma fırsatı bulacak. Başta Bağımsız Devletler Topluluğu, Balkan Ülkeleri, Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Körfez Ülkeleri’nden gelen sektör profesyonelleri bir araya gelecek. Ekolojik anlayışı yatırım hedefleri ile birleştiren fuar Alım Heyetleri Programı ile yatırımcıların çekim merkezi konumunda olacak.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı