ENGELSİZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNİ GEZDİ


Sağlık 10.01.2020 23:15:00 0
ENGELSİZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNİ GEZDİ

TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, bedensel ve zihinsel engelli bireylerin ağız ve diş sağlığı problemlerinin tedavi sürecini kolaylaştıracak “Engelli Hastalar İçin Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı merkezini ziyaret etti. SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkcı, Rektör Yardımcısı Murat Ali Dulupcu ve Diş Hekimliği Fakültesi Prof. Dr. Timuçin Baykul Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı merkezini birlikte gezerek bilgi verdiler.

Yaklaşık 2900m2’lik bir alana 6 ünitelik lokal ameliyathane 2 tanesi engelli rampası içeren 8 ünitelik geriatrik hastalara da hizmet verecek poliklinik 3 genel ameliyathane 2 ünitelik sedasyon birimi "Engelsiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi”nde, ayakta tedavi hizmetinin yanı sıra 6 ünitelik lokal ameliyathane ünitesi, radyoloji ve biyokimya laboratuvarı, çoğunluğu tek kişilik odalar olmak üzere 27 yatak kapasitesi, ileri cerrahi tedaviler dahil zihinsel ve fiziksel engelli bireylerin tüm tedavi gereksinimleri karşılanacak; hastalar farklı klinikleri dolaşmak zorunda kalmayacak, aileler zor durumda kalmayacak. Hayırlı Uğurlu olsun


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.