Erasmus öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Erasmus+ kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden Akdeniz Üniversitesi’ne gelen 29 Erasmus öğrencisiyle bir araya geldi.


Gündem 11.10.2022 13:38:00 0
Erasmus öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 2022-2023 Akademik Yılı güz dönemi için Akdeniz Üniversitesi’ne Erasmus+ programı kapsamında öğrenim görme ve staj yapma hareketliliği için gelen 29 öğrenciye yönelik oryantasyon programı düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Erasmus+ kapsamında gelen öğrencilerle oryantasyon öncesi görüştü. Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan ve Uluslararası İlişkiler Ofisi çalışanları da ziyarette hazır bulundu.

ŞEHRİMİZİ VE ÜNİVERSİTEMİZİ TANITIN

Öğrencilere üniversite hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Özkan, “Üniversitemize hoş geldiniz. Erasmus kapsamında Akdeniz Üniversitesi’nde bir yıl boyunca eğitim alacaksınız. Kampüsümüz ve Antalya’da sizleri misafir edeceğiz. Eğitim döneminizin tadını çıkarmanızı diliyorum. Ülkelerinize gittiğinizde burada yaşadığınız anıları ve eğitim kalitemizi anlatarak bizleri tanıtırsanız mutlu oluruz. Güzel ve eğlenceli bir eğitim dönemi geçirmeniz dileğiyle.” dedi. Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan da Erasmus+ öğrencileri ile oryantasyon sonrasında da güzel projelerde bir arada olacaklarını söyledi.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı