ERCENİZ'İN İDDİALARINA ÖZÇELİK'TEN SERT CEVAP


Siyaset 5.12.2019 00:57:00 0
ERCENİZ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in bugün Burdur Belediye Meclis toplantısı esnasında Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile ilgili iddialarına yanıt gecikmedi. Özçelik, Başkan Ercengiz’in kendisi ile ilgili söylediği sözler için kendisini ispata davet etti. Ak Partili Vekil Özçelik, Başkan Ercengiz’i laf cambazlığı yaptığını ifade ederek konuşmalarındaki samimiyetsizliğe işaret etti. Özçelik, ‘Kredi Verdirmediğimi İspatlamaya ve Nerede Kimlere Söylediğimi İspatlamaya Davet Ediyorum’ diyerek ispatlayamazsa Kendisini Burdur Kamuoyunda MÜFTERİ ilan edeceğinin ifade etti.

İŞTE ÖZÇELİK’İN O AÇIKLAMASI             

Burdur Belediye Başkanı AOE Kredi verilmesini Engelledi Sözünü Belediye Meclisinde Tekrarlamış,Kendisine Birçok Defa Böyle bir Görüşme ve Telkinde dahi Bulunulmadığını İspatlamaya Davet Etmiştim.” Bir Dost Meclisinde Söylediği” Diyerek Hem Laf Cambazı Olduğunu hemde Sözleri Çarpıttığını Görüyoruz,Hemen Daha Sonra “Tabiiki Bunu İspatlıyamam” Demesi işin samimi Olamadığını Göstermektedir.

Şimdi Soruyorum. 

1-2014-2019 Arası İlbank’tan Malzeme için Aldığın 13 Milyona Yakın Krediyi ( Borçlanma) Engelleyen Oldu mu ? Bu 5 Yılda Ne Kanalizasyon için Ne de İçme Suyu ve Alt Yapısı için Hiç Kredi Almadığını Burdur Kamuoyu Bilmektedir.

2-Hangi Aylarda Krediniz değerlendirildi O aylarda Ekonomideki darlık ve sıkıntıdan Dolayı İLBANK Bir çok krediyi Verememiş ve Ak Partili Belediyelere Dahi Kredinin verilmediğini Araştırır mısın ? Diye Kaç defa Sordum.Zahmet Edip araştırsa Bir kanaat hasıl olmuş olacaktı.

3-Şimdi Ben Desem ki Ali Orkun Ercengiz “ Yakın Çevresinde ve  Dost Meclisinde Şöyle Şöyle Söylemiş desem ve Arkasından “İspatta Edemem Desem” Ne Derece Doğru ve Ahlaki Söz Olur.

4-Burdur Arıtma İçin Avrupa Yatırım Bankasından Kredi Alınması için bana AOE İlbank’la Görüşür müsün? Dedikten sonra O görüşmeler Sonrası Kendisine Dönerek birkaç defa Gelişmeleri Aktarmadım mı ?

Şimdi AOE’yi Kredi Verdirmediğimi İspatlamaya ve Nerede Kimlere Söylediğimi İspatlamaya Davet Ediyorum. İspatlayamazsa Kendisini Burdur Kamuoyunda MÜFTERİ ilan Edeceğimi Burdur Kamuoyu ile Paylaşacağımı ifade ediyorum. Şahsımın Burdur için yatırım ve hizmet yolunda yapacağım çok işler olacağını ; Boş ve lüzumsuz polemiklerle uğraşamayacağımı ifade etmek isterim”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor