Erdemoğlunun koleksiyonu dijital platformda sunuldu

Tasarımcı Emre Erdemoğlu, 2022 Sonbahar-Kış ‘Kanat’ koleksiyonunu 11 – 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Fashion Week İstanbul’da dijital platformda moda severlerin beğenisine sunacak.


Gündem 28.09.2021 16:00:00 0
Erdemoğlunun koleksiyonu dijital platformda sunuldu

İZMİR (İGFA) - Ege İhracatçı Birlikleri’nin EİB Moda Tasarım Yarışması’nda elde ettiği derece sonrasında moda dünyasında zirveye çıkan Emre Erdemoğlu yeni koleksiyonunda tarihteki ilk yapısal dengeli uçaktan, uçağın genel yapısından ve eski pilot kıyafetlerinden ilham alıyor. Uçuş tarihindeki birçok ismin ilham olduğu koleksiyon, havacılık tarihinde kullanılan önemli detayları içinde barındırıyor.

Sandıktan çıkarılan albümlerdeki pilot fotoğrafları koleksiyona ruhunu verirken, tüm detaylarda ilk uçaklar ve uçak kanatları grafiksel bir dille yorumlamış, pilot portreleri koleksiyona enjekte edildiği gözlendi.

Defilenin finalinde rap dünyasının en başarılı isimlerinden Norm Ender podyumda yürüyerek tasarımcı Emre Erdemoğlu ile birlikte objektiflere poz verdi. İlk kez bir podyumda yürüdüğünü belirten Norm Ender “Emre Erdemoğlu gibi adını uluslararası platformlarda duyurmuş bir tasarımcının yeni koleksiyon heyecanını paylaşmak beni çok mutlu etti.

 


Bursalı firmalar bu fuara odaklandı Bursalı firmalar bu fuara odaklandı
Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi Gençlik Merkezi’ne yoğun ilgi
Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik