Erdoğan'ın "Jestimizi yaparız" dediği asgari ücrette teklifler belli oldu


Ekonomi 22.12.2019 21:45:00 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asgari ücret ile ilgili "Jestimizi yaparız" müjdesinin ardından Türk-iş, DİSK ve TİSK’in asgari ücret teklifleri belli oldu.

5 milyonu aşkın asgari ücretli çalışan bu sorunun cevabını merak ediyor. Peki, asgari ücret 2020 yılında ne kadar olacak? CNN Türk'ün haberine göre işte, Türk-İş, DİSK ve TİSK’ten gelen 2020 asgari ücret teklifleri…

Türk-iş ve DİSK'in asgari ücret teklifleri
DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu, hem geçim ücreti hem de milli gelir artış dikkate alındığında 2020 yılı asgari ücretinin en az net 3 bin 200 TL olması gerektiğini söyledi. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 2020 asgari ücret tekliflerinin ise 2 bin 578 lira (  Yüzde 27 zam) olduğunu söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü