Erdoğan'ın konuşmasını böyle paylaştı: Ne lider ama!


Gündem 28.09.2019 13:43:00 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, BM Genel Kurulu'nda; BM'nin adaletsiz yapısı, Arakanlılar, Mısır darbesi, Filistin sorunu-İsrail'in uyguladığı vahşet, Keşmir, nükleer silahlar, Cemal Kaşıkçı cinayeti gibi konularda sözünü esirgemeden, dünyaya haykırdığı konuşması dünya kamuoyunda büyük coşku uyandırdı. Pakistanlı bir politikacı da coşkusunu Twitter'dan 'liderlik bir ünvan değildir, ne lider ama' mesajıyla ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma, tüm İslam aleminde ve mazlumların ülkelerinde büyük bir coşkuya sebep oldu.

 

MAZLUM COĞRAFYALARDAN VE İSLAM ALEMİNDEN TEBRİKLER YAĞIYOR

Twitter'da dünya listesinde #OurVoiceErdoğan etiketiyle 1. sıraya yükselen tarihi konuşma sonrası, Erdoğan hakkında, yabancı siyasilerden ve halklardan tebrikler ve övgü dolu mesajlar peş peşe geldi.

 

"LİDERLİK ÜNVANDAN İBARET DEĞİLDİR! İŞTE LİDER!"

Pakistanlı politikacı Irum Azeem Farooque, Twitter hesabından, Erdoğan'ın konuşmasından Keşmir'le ilgili bölümü paylaşarak, "Liderlik bir sıfat veya ünvanla ilgili değildir. Liderlik, etkililik ve nüfuzla ilgilidir. Ne lider ama!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'nda yaptığı o tarihi konuşmanın tamamı:

 

Kaş'lı Balıkçılara Denizanası alarmı Antalya Körfezi’nde poyraz ve ters akıntı etkisiyle ağlara dolanan 10 kiloya kadar dev denizanaları, balıkçılara zor anlar yaşatıyor. Uzmanlar, çocukların temastan kaçınması gerektiğini vurguluyor.
Genç müzisyen falezlerden düşerek hayatını kaybetti Antalya’da genç müzisyen Gizem İşken, falezlerden düşerek yaşamını yitirdi. Polis ve deniz ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı.
Varollar Ailesi ve Taşkapı köylüleri iftarda buluştu Burdur Merkez Taşkapı Köyü’nde faaliyet gösteren Varollar Serenler Tepesi işletmecisi Baki Varol, 15 Mart 2026 Pazar günü düzenlenen iftar programında ailesi, köylüler ve Burdur protokolü ile bir araya geldi.
Filenin küçük yıldızları sahne aldı: Şampiyon Eğirdir 1923 SK! Isparta’da düzenlenen Küçük Kızlar Kulüpler Voleybol İl Birinciliği turnuvası, oynanan son maçların ardından görkemli bir finalle tamamlandı. Sporun birleştirici ruhunun ve rekabetin en güzel örneklerinin sergilendiği turnuvada, E
Burdur'da Play-Off'lar başlıyor! Hentbol Kadınlar 1. Ligi Play-Off müsabakaları 15-16-17 Mart tarihlerinde Burdur'da oynanacak. Süper Lig yolunda kritik mücadeleler iki grupta yapılacak.