Erol Küçükbakırcı’dan Gökhan Dinçer’e ziyaret


Gündem 28.05.2021 09:31:00 0
Erol Küçükbakırcı’dan Gökhan Dinçer’e ziyaret

Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Gökhan Dinçer’i ziyaret etti.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş önderliğinde spor yatırımları tüm hızıyla sürerken, gerçekleştirilecek organizasyonlar için de çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor. Alinur Aktaş’ın talimatları doğrultusunda altyapı yatırımlarına ağırlık veren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak için de faaliyetler gerçekleştiriyor. Sportif faaliyetlerini yoğun şekilde sürdüren kulübümüz federasyonlarla da işbirliği gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı Kulüp Başkanı Gökhan Dinçer’in konuğu oldu.

Anatolium Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gökhan Dinçer, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurullah Yıldız, Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Dergah Alkan, Fuat Alpaslan, Yusuf Konat ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı katıldı. Toplantıda bundan sonra gerçekleştirilmesi planlanan organizasyonlar hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, Kulüp Bakanımız Gökhan Dinçer, Büyükşehir Belediyespor’un 22 branşta Bursa ve Türk sporuna hizmet ettiğini ve bisiklet branşını da ön plana çıkarmak istediklerini söyledi.

Başkan Dinçer, ‘Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın talimatları doğrultusunda altyapıya büyük önem veriyoruz. Bursa ve Türkiye’ye yeni sporcular kazandırmak istiyoruz. Düzenleyeceğimiz organizasyonlarla da daha fazla kişiyi sporla buluşturmayı hedefliyoruz’ dedi. 

Türkiye’nin yavaş yavaş bisiklet kullanımı anlamında beklenen seviyeye gelmeye başladığını söyleyen Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ise ‘Nerede organizasyon varsa federasyon olarak yanınızdayız. Biz her türlü desteğe hazırız. Bisiklet ailesi ve federasyon bu konuda emrinizde’ ifadelerini kullandı.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı