ERÜ’ye Toplumsal Farkındalık Ödülü


Gündem 29.05.2021 09:30:00 0
ERÜ’ye Toplumsal Farkındalık Ödülü

Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen “İç Denetim Farkındalık Ödülleri” kapsamında Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERAGEM) “Toplumsal Farkındalık ” ödülüne layık görüldü.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
TİDE tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen ödül töreninde “Kurumsal Farkındalık”, “Akademik Farkındalık”, “Toplumsal Farkındalık”, “TİDE Özel Ödülü”  ve  “Ali Kamil Uzun Yaşam Boyu Meslek Üstün Hizmet Ödülü” kategorilerinde başarılı çalışmalar gerçekleştiren 17 ödül sahiplerini buldu.

“Toplumsal Farkındalık" ödülüne, COVID-19’a karşı geliştirdikleri yerli aşının ikinci faz çalışmalarını tamamlayıp, üçüncü faza geçiş yapmış olmaları, bilimin ışığında topluma sağladıkları umut ve verdikleri cesaret nedeniyle Erciyes Üniversitesi Aşı Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (ERAGEM) layık görüldü.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ödüle layık görülen ERAGEM Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ve ekibini tebrik etti.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı