Erzicanlı sporcular Adanadan üç kupa ile döndü

Erzincan Belediye Spor Kulübü, Çakırman Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü ve Üzümlü Doğa Sporları Kulübü sporcuları THSF tarafından Adana’da düzenlenen yamaç paraşütü hedef şampiyonasından üç kupa ile döndü.


Gündem 17.02.2021 14:31:00 0
Erzicanlı sporcular Adanadan üç kupa ile döndü

ERZİNCAN (İGFA) - Adanada düzenlenen yamaç paraşütü şampiyonasından başarıyla Erzincana dönen sporcular, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksunu ziyaret etti.

27 ilden 247 pilotun arasında belirlenen 50 yarışmacı pilotun katılım sağladığı şampiyonada Erzincandan Ali Zaimoğlu, Emre Aktepe ve F.Kürşat Atacan’ın temsil ettiği Çakırman Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü takımlar klasmanında Türkiye 1’inciliği elde etti.  Emre Aktepe ferdi klasmanda erkekler Türkiye 2’incsi olurken, Kübra Cengiz ferdi klasmanda bayanlar Türkiye 2’incisi ve Ali Zaimoğlu ise erkekler ferdi klasmanda Türkiye 3’üncüsü oldu. Ziyaretten dolayı sporculara teşekkür eden Başkan Aksun, her gelen başarının kendilerin onurlandırdığını belirterek, kendilerini tebrik etti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı