Erzincanda maskem evde cevabı gülümsetti

Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın dinamik denetimler sırasında minik bir kız ile yaşadığı maske diyalogu ise gülümsetti.


Gündem 5.03.2021 12:00:00 0
Erzincanda maskem evde cevabı gülümsetti

ERZİNCAN (İGFA) - Erzincan’da kontrollü normalleşme dönemi kapsamında Vali Mehmet Makas’ın da katıldığı denetimler gerçekleştirildi. Denetim seferberliğine Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altıntaş ve ilgili denetim ekipleri, Erzincan il merkezinde Ordu Caddesi ve Halitpaşa Caddesi üzerinde gezerek, alınan tedbir ve kurallara uyulup uyulmadığını kontrol edildi.

"MASKEM EVDE..."

Denetim sırasında vatandaşlara rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılarda bulunan Vali Mehmet Makas, maske, mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen normalleşme kurallarına hassasiyetle riayet edilmesini istedi. Vali Mehmet Makas’ın denetimleri sırasında minik bir kız ile maske diyalogu gülümsetti. Minik kıza ‘Nerede masken?’ diye soran Vali Makas’a minik kız ‘Evde’ cevabı verdi. Vali Mehmet Makas da, “Sana evde mi maske takma zorunluluğu var. Kurallara niye riayet etmiyorsun! Cezai ehliyetim yok nasılsa ceza yazamazlar mı diyorsun” diyerek espiriyle karşılık verdi.


Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha Dokuz Eylül'ün kalitesine bir tescil daha
Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş Efes Selçuk'ta mali hizmet kalitesinde yükseliş
Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler Hem sözlerini tuttular hem de sorunları dinlediler
Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor Gıda ve tarımın kadın girişimcileri aranıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma