Gündem

Gündem Haberleri

Erzincanda Pandemi Kurulu toplandı

Erzincan İl Pandemi Kurulu toplantısı, Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirildi.


Gündem 22.02.2021 12:30:00 0
Erzincanda Pandemi Kurulu toplandı

ERZİNCAN (İGFA) - Erzincanda Vali Mehmet Makas başkanlığında toplanan İl Pandemi Kurulunda yürütülen çalışmalar hakkında genel değerlendirme yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik, ilgili kamu kurum müdürleri, pandemi kurulu üyeleri ile oda ve meslek kuruluşu temsilcileri katıldı.
Toplantıda İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik tarafından COVID-19 ile mücadelede kapsamında ilimiz genelinde yürütülen çalışmalara yönelik sunum gerçekleştirdi. Alınan tedbirler, yapılan denetimler, filyasyon ve izolasyon takip çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda Erzincan’daki salgın yayılım hızının en az seviyeye indirilmesi için alınabilecek ek tedbir ve denetimler görüşüldü.
Vali Mehmet Makas, Erzincanlılara, hayatın her alanına yönelik alınan tüm tedbirlere daha sıkı bir şekilde riayet ederek, salgının yayılım hızını en az seviyeye indirmek için gayret sarf etmeleri noktasında çağrıda bulundu. Hıfzıssıhha Kurulları kararlarının ivedilikle alınarak, uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi noktasında talimatta bulunan Vali Makas, çalışmaların titizlikle sürdürülmesini istedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı