Gündem

Gündem Haberleri

Eşi kocasını kiraladı!


Gündem 4.11.2021 12:00:00 0
Eşi kocasını kiraladı!

Tam 18 yıldır aralıksız sahnelerde olan Mehmet Çevik, müzik kariyerinde bir ilke imza atarak, bu kez eşi Gizem Çevik için sahneye çıktı.

BURSA (İGFA) - Bursalı ünlü sanatçı Mehmet Çevik, organizatör olmaya karar veren eşi Gizem Çevik'in ilk etkinliği olan Kadınlar Matinesi'nde sahne aldı.

Eşinin organizatör olmaya karar vermesi üzerine kendisine tam destek veren sanatçı, Gizem Çevik’in düzenlendiği Kadınlar Matinesi’nde dinleyicisiyle buluştu. Kadınlara coşku dolu bir gece yaşatan Mehmet Çevik, “Bu gece sevgili eşimin organizasyonuyla sahnedeydim. Yani bu kez kendisi beni kiralamış oldu” diyerek espri yaptı.

Sahne hayatındaki başarısını özel hayatındaki mutluluğuna borçlu olduğunu söyleyen Mehmet Çevik, “Sevgili eşim tanıştığımız ilk günden beri her zaman yanımda ve en büyük destekçim. Organizasyon işleriyle ilgilenmek istemesi üzerine bu kez de ben ona destek olmak istedim. Bu gece patronum o...” dedi. Her Salı gecesi Mehmet Çevik’le Bursa’da kadınlar matinesi eğlencesinin devam edeceğini söyleyen Gizem Çevik, eşiyle artık iş hayatında da birlikte olacaklarını belirtti.


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...