Eski futbolcular derbi öncesi sokaklarda para dağıttılar!


Gündem 26.09.2020 00:57:00 0
Eski futbolcular derbi öncesi sokaklarda para dağıttılar!

Eski futbolcular derbi öncesi sokaklarda para dağıttılar!

Türkiye Pazar günü oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisine kitlenmişken aynı zamanda “Mutlu Surat” maskeleri ve formalarıyla sokaklarda para dağıtan hayırseverleri konuşuyor.

Image

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları ile renkli görüntüler sergileyen bir grup çılgın taraftar görenleri önce şaşırtıyor sonra ise dağıttıkları hediyeler ve on binlerce TL ile ortadan kayboluyorlar.

Etrafa maske, forma, atkı, çiçek gibi çeşitli hediyeler de dağıtarak yoldan geçenlere sürpriz dolu dakikalar yaşattılar.

   Peki kim bu mutlu suratlar?

Amaçlarının insanları mutlu etmek olduğunu “Siz mutlu olun” sözleriyle dile getiren maskeli hayırseverden birinin eski bir futbolcu olduğu tahmin ediliyor.  Taraftarların havaya saçtıkları paraları toplamak için birbirleriyle yarışan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Maskeli taraftarların kim oldukları gizemini korurken bir sonraki duraklarının neresi olacağı ise merak konusu.

Image

Image


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?