Yaşam

Yaşam Haberleri

ESNAFIN BAŞKANI SELÇUK...


Yaşam 31.05.2022 12:18:00 0
ESNAFIN BAŞKANI SELÇUK...

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, ‘Isparta’da, 20 bini Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) 40 bini de odamıza kayıtlı olan çiftçilerimiz sezona hazır. Şehrimizde havaların ısınmasıyla hasat sezonu başladı. Milli Ekonominin Temeli Tarım’ dedi.

 
Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, pandemi ve kuraklıkla mücadele eden çiftçilerin unutulmaması gerektiğini belirterek, çiftçilere teşekkür edilmesi gerektiğini ifade etti. Isparta tarımından söz eden Başkan Selçuk, “ Yağan yağışlar bu yıl gül, lavanta ve elma rekoltesini yükselteceğini düşünüyoruz” dedi. Gülü, Lavantası ve Elması ile tarım şehri olarak bilinen Isparta’nın sezona hazır olduğu mesajını verdi.

Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu