Esnaftan Tütüncü’ye kira teşekkürü


Gündem 5.06.2020 21:02:00 0
Esnaftan Tütüncü’ye kira teşekkürü
Kepez Belediyesi’nin, ticari tesislerini işletenlerden Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini almamasına esnaftan teşekkür geldi. Belediyenin mülkü olan Özgürlük Halk Pazarı esnafı, kira desteğinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi ile mücadele de normalleşme sürecinin başlamasının ardından dükkânlarını yeniden açan esnafa moral ziyaretinde bulunuyor. Başkan Hakan Tütüncü, belediyenin mülkü olan Dokuma’daki Özgürlük Halk Pazarı esnafını ziyaret etti. Başkan Tütüncü, moral ziyaretinde isteklerini dinlediği pazarcı esnafına, bol kazançlar dileğinde bulundu. Pazarcı esnafı da kiracısı oldukları Kepez Belediyesi’nin, pandemi sürecinde Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini kendilerinden almamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Pazarcı esnafı, kira desteğinden dolayı Tütüncü’ye teşekkür etti.


Esnafın teşekkürü duygulandırdı
Başkan Hakan Tütüncü de, “Esnafımızın teşekkürleri, hayır duaları bizi çok duygulandırdı. Biz her daim onların yanında duracağız.” açıklamasını yaptı. Pandemi ile mücadelede yeni kontrollü sosyal hayat döneminin başladığını anımsatan Başkan Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: “ Kontrollü sosyal hayat dönemiyle birlikte esnafımız dükkânlarını açtı. Hayat, yavaş yavaş normalleşiyor. Pandemi ile mücadele en önemli konu birbirimize moral ve motivasyon desteği vermekti. Belediyemiz, işletmelerimizdeki kiracılarımızdan Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini almayacağını duyurmuştu. Bu desteğimizden dolayı kiracımız olan esnafımız çok mutlu oldu. Esnafımızın teşekkür cümleleri bizi çok duygulandırdı. Kendilerine, bugün esnafımızın yanında olmayacaksak ne zaman yanın olacağız, dedim.  Esnaf dostu bir belediye olarak her zaman ve her şart altında esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” Ziyarete, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da eşlik etti.  Kepez Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde ekonomik destek sağlamak amacıyla belediyeye ait tesisleri işleten esnaftan 3 ay boyunca, Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ait kira bedellerini almayacağını duyurmuştu.

Isparta Emniyeti’nden Bir Haftalık Bilanço Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 25-31 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Bir haftalık sıkı takip sonucunda 46 aranan şahıs adalete teslim edildi.
Antalya’daki otobüs faciasında can kaybı 10’a çıktı Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde sis ve kaygan yolun neden olduğu otobüs kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 10 oldu. Hayatını kaybedenler arasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sudem Çakmak da bulunuyor.
Isparta Müftülüğü’nden Berat Kandili’ne özel program Isparta Müftülüğü, Berat Kandili dolayısıyla 2 Şubat Pazartesi günü Peygamber (Kavaklı) Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve duaların yer alacağı özel bir program düzenliyor.
Otobüs Kazası Üniversiteyi Yasa Boğdu Antalya’daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybeden 10 Kişiden 3’ünün Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Olduğu Belirlendi
Alanya’da denizde erkek cesedi bulundu Alanya Balıkçı Barınağı’nda denizde hareketsiz halde bulunan bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede cesedin, römorkör çalışanı 36 yaşındaki Cem Türkoğlu’na ait olduğu tespit edildi.