"Evde kal Türkiye" akımına bir destek de Başkan Tütüncü'den


Gündem 21.03.2020 00:14:00 0

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı başlatılan "Evde kal Türkiye" çağrısına destek verdi.


Başkan Tütüncü, paylaştığı fotoğrafta, Kovid-19 nedeniyle dünyanın zor bir dönemden geçtiğini anımsatarak, "Ülkemizde hastalık hızlıca yayılmaya başladı. Bu hastalıktan kurtulmak için hepimizin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Hastalığı en az önemseyen ülkelerden biri İtalya'ydı ve bugün İtalya'daki durumu gibi bize gelmeden hepimiz gerekini yapalım, evimizde kalalım." akımına destek verdi.

Tütüncü: "Ailece güzel bir akşamın sonunda sanat dolu bir geceye merhaba dedim. Çekildim köşeme.. Okuyorum, yazıyorum, çiziyorum. Bu arada sağ üstteki eser benim ilk çalışmam. Yıllar yıllar evvelden.. İfadeleriyle evde güzel vakit geçirmek için ipuçları verdi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor