Evlerinde mahsur kalan 5 kişilik aile, jandarma ekiplerince kurtarıldı


Gündem 16.12.2019 00:26:00 0
Evlerinde mahsur kalan 5 kişilik aile, jandarma ekiplerince kurtarıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan aile kurtarıldı.

İlçede şiddetli yağış nedeniyle Alacami Mahallesi'ndeki Çakallık deresinde su seviyesinin yükselmesi sonucu taşma meydana geldi.

Çevredeki birçok evi su bastı. Evlerinde mahsur kalan 5 kişilik aile, jandarma ekiplerince kurtarıldı.

Öte yandan Çandır Mahallesi'ndeki derenin taşması sonucu Pınarcık, Karıncalı, Berendi, Büğüş ve Zırlankaya mahallelerindeki yol ulaşıma kapandı. Çevredeki bazı meyve bahçeleri de sağanaktan etkilendi.

Gözler Ankara’da: Asgari ücret için konuşulan rakam bu Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2026 yılı asgari ücretini belirlemek üzere kritik bir sürece girdi. Ekonomik tahminler yeni ücretin 27 bin ile 30 bin TL arasında olabileceğine işaret ediyor.
Rota: Anadolu Kök Boya Atlası SDÜ "Köklerin Boyası" projesi, 86 reçeteden oluşan envanter niteliğindeki Türkiye'nin ilk "Kök Boya" kitabı ve "Uluslararası Sempozyum"a önemli katkılar sağladı
Yürekli–Şengör’den Isparta’ya kültür sanat merkezi Tarihi Milli Eğitim Müdürlüğü binası, hayırsever Ayşegül Yürekli Şengör ve Mehmet Cem Şengör’ün katkılarıyla restore edilerek “Yürekli–Şengör Halı ve Gül Kültür Sanat Merkezi” olarak Isparta’nın kültür hayatına kazandırılacak.
Lale Topaç 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti İşe gitmek için yola çıkan 43 yaşındaki Lala Topaç, Serik’te yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı; 8 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Burdur'da İUP katılımcılarına iş arama eğitimi Burdur İŞKUR, İşgücü Uyum Programı kapsamında çalışan katılımcılara “İş Arama Becerileri” eğitimi verdi. Programla işsizlerin istihdama geçişi desteklenirken, katılımcılara günlük 1.083 TL cep harçlığı ödeniyor.