EVLERİNE GİRİŞ ÇIKIŞLARDA ZORLANAN ENGELLİLER BİZE HABER VERSİN


Yaşam 4.12.2019 15:45:00 0
EVLERİNE GİRİŞ ÇIKIŞLARDA ZORLANAN ENGELLİLER BİZE HABER VERSİN

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli bireylerin ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı:

 “Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu da unutmadıklarını söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Bizlere ihtiyaçlarınızı çok rahat bir şekilde ulaştırın. Engelli Koordinasyon Merkezimiz sizlerin emrinde. Yeni bir engelli aracı siparişi verdik, mahalle aralarına daha rahat girebilecek. Evlerine giriş çıkışlarında zorlanan engellilerimiz bizlere haber versin. Evlerinin giriş çıkışlarını kendilerinin rahat bir şekilde giriş çıkış yapabilecekleri hale getiriyoruz. Isparta’da umuma açık camilerimizde dört adet tuvalet var. Bunları da engellilerimizin kullanabileceği hale getiriyoruz. Yer altı tuvaletlere de engelli asansörleri koyuyoruz. Cadde otoparklarında da engelli araç park yerleri sayısını fazlalaştırıyoruz” ifadesinde bulundu.”

04-12-2019-engelliler-baskan-ziyaret-(3).jpg04-12-2019-engelliler-baskan-ziyaret-(1).jpg04-12-2019-engelliler-baskan-ziyaret-(5).jpg


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü