Gündem

Gündem Haberleri

F1 Türkiyenin galibi belli oldyu

Formula 1 Dünya Şampiyonasının 16. yarışı Türkiye Grand Prix’sini Mercedes takımından Valtteri Bottas kazandı.


Gündem 10.10.2021 17:00:00 0
F1 Türkiyenin galibi belli oldyu

İSTANBUL (İGFA) - Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 16. yarışı Türkiye Grand Prix’si, Intercity İstanbul Park’ta yapıldı. Nefes kesen yarışı Mercedes takımından Valtteri Bottas kazandı.



Red Bull takımından Verstappen yarışı ikinci tamamlarken, takım arkadaşı Perez üçüncü oldu. Ferrari'den Leclerc dördüncülüğü elde etti. Formula 1'in favori isimlerinden Hamilton 11. başladığı yarışı beşinci sırada tamamladı.



 

Milli Eğitim Akademisi hazırlık eğitimi için asıl ve yedek adaylar açıklandı Milli Eğitim Akademisinde uygulanacak hazırlık eğitimine alınacak 10 bin öğretmen adayı için asıl ve yedek listeler ilan edildi.
Çiftçilere 255,4 milyon liralık tarımsal destek ödemesi bugün hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, toplam 255 milyon 436 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.
Antalya Trabzonspor karşılaşması 1-1 bitti Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Trabzonspor, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililerde Paul Onuachu, maçın son bölümünde penaltıdan yararlanamadı.
Başkan Başdeğirmen, Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile buluştu Isparta Belediye Başkanı Sükrü Başdeğirmen, mesai arkadaşlarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Fen İşleri Müdürlüğü personeli bir araya geldi.
Isparta’da ekmek ve simit fiyatları zamlandı Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği temsilcilerinden oluşan Ekmek Komisyonu, yeni ekmek fiyat tarifesini açıkl