Gündem

Gündem Haberleri

F1 Türkiyenin galibi belli oldyu

Formula 1 Dünya Şampiyonasının 16. yarışı Türkiye Grand Prix’sini Mercedes takımından Valtteri Bottas kazandı.


Gündem 10.10.2021 17:00:00 0
F1 Türkiyenin galibi belli oldyu

İSTANBUL (İGFA) - Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 16. yarışı Türkiye Grand Prix’si, Intercity İstanbul Park’ta yapıldı. Nefes kesen yarışı Mercedes takımından Valtteri Bottas kazandı.



Red Bull takımından Verstappen yarışı ikinci tamamlarken, takım arkadaşı Perez üçüncü oldu. Ferrari'den Leclerc dördüncülüğü elde etti. Formula 1'in favori isimlerinden Hamilton 11. başladığı yarışı beşinci sırada tamamladı.



 

Antalya il kültür ve turizm müdürlüğü’ne Ayhan Gök atandı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine Ayhan Gök’ün atanması, başta Kaş olmak üzere turizm bölgelerinde sektör temsilcileri tarafından yakından takip edilen önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Milletvekili Oğuz Bucak’ta Muhtarları dinledi AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak’ta düzenlenen Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı’nda kamu kurumları ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin ihtiyaçlarını masaya yatırdı.
Mehmet Uğur Gökgöz Sahada: Taksici Esnafına Ziyaret AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, sahada ziyaretlerini sürdürerek taksici esnafıyla bir araya geldi, esnafın talep ve görüşlerini dinledi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’ya geldi Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı, Vali Hulusi Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ve Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve Tuğba Vural Çokal karşıladı.
Yazgan Sahada, Mesaj Veriyor Isparta’da yeniden adaylık hazırlığında olduğu konuşulan Atakan Yazgan’ın Eğirdir çıkarması, siyasi kulisleri hareketlendirdi.