Facebook, Instagram ve Whatsapp’ta erişim sıkıntısı


Gündem 19.06.2021 13:30:00 0
Facebook, Instagram ve Whatsapp’ta erişim sıkıntısı

Facebook, Instagram ve Whatsappta erişim sıkıntısı yaşandı. Çok sayıda kullanıcı uygulamaya erişim sorunu yaşadığını dile getirdi.

Facebook, Instagram ve Whatsappta erişim sıkıntısı yaşandı. Çok sayıda kullanıcı sosyal medyada uygulamaların çöktüğü mesajını paylaştı.

Erişim sıkıntısıyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmezken, bazı kullanıcılar sorunun kısa süre içinde çözüldüğünü aktardı. Instagramın ana sayfasında yer alan "Server Hatası" mesajı, sorunun veri merkezleriyle ilgili olduğunu ortaya koyuyor.

Dünya çapında erişim aksaklıklarını tespit eden "downdetector.com" canlı arıza haritasında yer alan bilgiye göre, Instagrama özellikle Avrupa ve Amerika genelinde erişim sorunu olduğu görüldü. Türkiyede de bazı kullanıcılar sorun yaşadığını belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda, The Guardian, Financial Times, New York Times ve Bloomberg News başta olmak üzere çok sayıda web sitesi de dünya genelinde çökmüştü. Sorunun bulut bilişim hizmeti aldıkları Fastly platformundan kaynaklandığını açıklanmıştı.


AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.
ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah