Fahrettin Altundan hayırlı olsun paylaşımı


Gündem 7.06.2022 00:30:00 0
Fahrettin Altundan hayırlı olsun paylaşımı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından, 3600 ek göstergeyle ilgili paylaşımda bulundu.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 3600 ek gösterge düzenlemesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğanın Kabine toplantısı sonrasındaki açıklamaları ardındna sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 Altun paylaşımında; Cumhurbaşkanımız Kabine Toplantısı sonrası açıklamasında memurlarımıza müjdeyi verdi: Söz verilen gruplardaki memurlarımızın ek göstergeleri 3600’e yükseltilirken, 5,3 milyon kamu çalışanının da ek göstergelerinde 600 puanlık artış, TBMM takdirine sunulacak aşamaya getirildi.Bu müjdeyle, ek göstergesi 3600’e çıkan 30 yıllık hizmeti bulunan bir memurun emekli aylığı 1234 lira ile 1391 lira arasında, emekli ikramiyesi ise 44 bin 500 lira ile 50 bin 150 lira arasında artacak. Yapılan artışlar, halen emekli olan kamu görevlilerinin maaşlarına da yansıtılacak! Cumhurbaşkanımız ayrıca kamu görevlilerinin özlük hakları arasındaki uçurumun kalkması için de gerekli iyileştirmelerin yapılacağı sözünü verdi. Hayırlı, uğurlu olsun! ifadelerini kullandı.

 

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1533861004345499648


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı