FATMA ANANIN KEDİ KÖPEKLERİNE YEM DESTEĞİ SAĞLANDI


Gündem 7.11.2021 20:19:00 0
FATMA ANANIN KEDİ KÖPEKLERİNE YEM DESTEĞİ SAĞLANDI

Burdur Ağlasun'a bağlı Çamlıdere köyünde yaşayan Fatma ana gönüllü olarak evinde bahçesinin her yerinde kedi köpek besliyor. Tüm yaşamlarını hayvanlara adayan Fatma Ana ve eşi emekli olduktan sonra tüm gelirini sokak hayvanlarına harcayarak gönülleri feth ediyorlar.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, hayvan ve açık hava görseli olabilir

Hayvanlar çoğalmaya başladıkça onlara bakmakta sıkıntı çeken Fatma ana'nın imdadına Kadem Isparta İl temsilcisi Gonca kayacan yetişti. Gonca Kayacan, Fatma ananın sıkıntılarını Burdur Valisi Ali Arslantaş başta olmak üzere kurum amirlerine iletti. Kurum amirlerinden TKDK koordinatörü Mesut Yıldıran bizzat eşi ile beraber Fatma ana'nın yaşadığı köye gidip durum tespiti yaptı ve hayvanlar için yem aramaya başladılar. Milli parklar bölge Müdürlüğü'nden Gonca Kayacan ve Mesut Yıldıran'ın talebine cevap gecikmedi ve Fatma anaya bol miktarda hayvan yemi gönderildi. Bunun dışında ise Gonca Kayacan da her hafta sonu kendi imkanlarıyla köye giderek köyde hayvanlara yem tedariği sağlıyor.

Bir oturuyor, ateş ve açık hava görseli olabilir

Bir kedi ve açık hava görseli olabilir


Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı