FETÖ'cülerden sinsi taktik! Mülteci kılığına girip sınırı geçmeye çalışırken yakalandılar!


Gündem 4.03.2020 13:08:00 0
FETÖ

Türkiye’nin İdlib’de yaşananların ardından Avrupa sınırını açmasını fırsat bilen FETÖ’cüler mülteci gibi sınırı geçmeye çalışıyor. Sınır bölgesinde denetimleri sıklaştıran güvenlik güçleri ise mültecilerin arasına sızan FETÖ'cüleri tespit etti ve kıskıvrak yakaladı.

Türkiye mültecilere Avrupa kapılarını açtı. Binlerce mülteci sınırdan Avrupa'ya gitmek için harekete geçerken, terör örgütü mensuplarının da mültecilerden istifade ederek Türkiye'den kaçmak istedikleri belirlendi.

KISKIVRAK YAKALANDI
Sınır bölgelerinde denetimleri sıklaştıran güvenlik güçleri, mültecilerin arasına sızan bazı Türk vatandaşlarını tespit etti. Kontrollerde, bu kişilerden birisinin Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yaparken ihraç edilen Ünal B. olduğu anlaşıldı. Güvenlik güçleri bu tespitin ardından Ünal B.'yi 1 Mart'ta gözaltına aldı.

MAHREM İMAMLARLA İRTİBATI BELİRLENDİ
Ünal B. hakkında, Ankara Başsavcılığı'nca devam eden bir FETÖ soruşturmasının olduğu öğrenildi. Bu kapsamda B.'nin, mahrem imamlarla ankesörlü telefonlar ile operasyonel hatlar üzerinden irtibatı belirlendi. Başsavcılığın, Ünal B. hakkında 25 Aralık'ta gözaltı kararı verdiği, ancak Ünal B.'nin adresinde bulunamadığı belirtildi.

Üç bakan Antalya’da ortak hedefte buluştu Antalya’da bir araya gelen eğitim, spor ve sosyal hizmet bakanları; çocukların ve gençlerin gelişimini merkeze alan politikalar ile yeni yatırım ve iş birliklerini masaya yatırdı.
Burdur’da ASM ve 112 için protokol imzalandı Burdur’da Sağlığa Hayırsever Desteği: Menderes Mahallesi’ne ASM ve 112 İstasyonu Yapılacak
Daşdöner detaya girmeden seçilen Yücedağ'ı tebrik etti Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Genel Kurulu sonrası açıklama yapan Faruk Daşdöner, tüm üyelere teşekkür ederek yeniden seçilen Başkan Mehmet Yücedağ ve yönetimini tebrik etti, birlik ve beraberlik vurg
Kaş’ta ev yangını can aldı Antalya’nın Kaş ilçesinde çıkan ev yangınında bir kişi hayatını kaybetti.
Serik ulaştırma esnafı Tırık’la devam dedi Antalya’nın Serik ilçesinde Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlık Seçimleri tamamlandı. Yapılan seçimlerde mevcut başkan Hulusi Tırık, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.