FETÖ'nün 18 hücre evine operasyon: 12 gözaltı


Gündem 28.09.2019 18:21:00 0
FETÖ

İstanbul polisi FETÖ'nün 18 hücre evine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 12 FETÖ şüphelisi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında, örgüt yöneticisi ve üyesi oldukları tespit edilen 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, hücre evi olarak bilinen farklı ilçelerdeki 18 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, zanlılardan 12'si yakalandı.

Operasyonda, farklı bir FETÖ soruşturmasından hakkında yakalama kararı bulunan bir kişi daha gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.

Gözaltındaki 13 kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, firari 2 zanlının ise yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.  

Kaynak: AA 

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı ve vekili değişti Hakimler ve Savcılar Kurumu 1. Dairesi'nin 18 Mart 2026 tarih ve 456 sayılı Adli Yargı Kararnamesi'ne göre Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci görevinden alınarak Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne, Antalya Cumhur
Isparta’da mezarlıklar Ramazan Bayramı’na hazırlanıyor Isparta Belediyesi, Ramazan ayının son günlerine girilmesiyle birlikte vatandaşların arife ve bayram günlerinde gerçekleştireceği kabir ziyaretleri öncesinde mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı.
Meteoroloji’den 15 il için uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde etkili olması beklenen yağış ve rüzgar nedeniyle 15 il için “sarı” kodlu uyarı yaptı.
Ramazan Bayramı namaz saatleri belli oldu: İl il saatler açıklandı Diyanet İşleri Başkanlığı, 20 Mart Cuma günü başlayacak Ramazan Bayramı için il il bayram namazı saatlerini duyurdu.