FETÖ'nün gizli yapılanmasına operasyon: 135 gözaltı kararı


Gündem 10.09.2019 11:45:00 0
FETÖ

Konya ve Ankara merkezli yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 135 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında 50 muvazzaf jandarma astsubay ile 3 mahrem imam için gözaltı kararı verdi. 

Kara Kuvvetleri soruşturmasında 29 şüpheliye gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki ankesör soruşturması kapsamında ise 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen şüphelilerin 3'ünün yüzbaşı, 16'sının üsteğmen, 8'inin teğmen ve 2'sinin ise örgütün gizli asker sorumlusu olduğu belirtildi.

Konya merkezli 28 ilde FETÖ soruşturması: 53 gözaltı kararı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmaları devam ediyor.

Bu kapsamda, daha önce gözaltına alınan örgüt mensubu askeri personel ve bu personele sözde yöneticilik yaptığı tespit edilen kişilerin verdiği ifadeler doğrultusunda 53 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Konya merkezli 28 ilde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Kaynak: AA, TRT Haber

Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.