FETÖ'nün mahrem imamlarına operasyon: FETÖ elebaşısı Gülen imzalı saatler ele geçirildi


Asayiş 13.02.2020 15:49:00 0
FETÖ

Aralarında FETÖ'nün "eyalet imamları, imam yardımcısı, polis ve asker mahrem imamları"nın da olduğu 19 şüpheli, gaybubet evi operasyonunda kıskıvrak yakalandı. Evde yapılan aramada yüklü miktarda para ele geçirilirken, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen imzalı saatler de bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının gizlendikleri 'Gaybubet evi' olarak bilinen hücre evlerine yönelik flaş bir operasyon düzenlendi.

19 ŞÜPHELİ KISKIVRAK YAKALANDI
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli gerçekleştirilen operasyonda aralarında Eyalet İmamları, İmam Yardımcısı, Polis ve Asker Mahrem İmamları, herhangi bir adli işlem görmeyen ByLock kullanıcılarının da bulunduğu 19 şüpheli yakalandı.

GÜLEN İMZALI SAAT
Sahte kimlik kullanan şahısların evlerinde yapılan aramalarda gaybubet evinin giderlerini karşılamak ve örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere zarflara konulmuş hazır himmet paraları, çok sayıda dijital materyal, altın ve örgüt elebaşı Fetullah Gülen imzalı saatler ele geçirildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması
Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu? Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu?
Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı