Finikide Seyir halindeyken alev alan çimento tankeri yandı


Gündem 27.12.2019 00:05:00 0
Finikide Seyir halindeyken alev alan çimento tankeri yandı

Antalya'nın Finike ilçesinde seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu alev alan çimento tankeri, kullanılamaz hale geldi. Çekiciyi tankerden ayıran sürücü yangının büyümesini önledi. Yangına müdahale anını bir vatandaş, cep telefonuyla görüntüledi.

DİĞER SÜRÜCÜLER ŞOFÖRÜ UYARDI
Finike - Demre karayolunun Çağıllı Plajı mevkiinde sabah saatlerinde sürücüsünün kimliği açıklanmayan 34 ZUE 45 plakalı çimento yüklü tanker, lastiğinin patlaması sonucu alev aldı. Diğer araç sürücülerinin uyardığı şoför, çimento tankerini durdurdu. Şoför ve diğer sürücüler, alevlere müdahale etti. Ancak alevler söndürülemeyince şoför, çekiciyi tankerden ayırıp uzaklaştırdı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Yangında tanker, kullanılmaz hale geldi. Tankerin yanışı ve itfaiyenin müdahale anı Hüseyin Serdar Ekşi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Hüseyin Serdar Ekşi, Çimento kamyonu Demre'ye gidiyordu. Lastik patladı, alev aldı. Çok hızlı yayıldı yangın. Kamyon şoförü ve yoldan geçen diğer vatandaşlarla birlikte çimento mikserinin bulunduğu yerden kamyonun dorsesini ayırarak yangının ön tarafa sıçramasını önledik. Yangını söndürmeye çalıştık, ama olmadı. İhbarın ardından jandarma ve itfaiye araçlarının gelmesi uzun sürmedi ve yangına müdahale edildi dedi.

Seyir halindeyken alev alan çimento tankeri yandı

Haksız fiyat artışlarına karşı sıkı denetim uyarısı 2026 yılı için net 28.075 TL olarak açıklanan asgari ücretin ardından, Ticaret Bakanlığı haksız fiyat artışlarına karşı sert bir açıklamada bulundu.
Zindan Mağarası Kapılarını Kış Sezonu İçin Kapattı Aksu Kaymakamlığı’ndan "Hava Koşulları" Nedeniyle Kapatma Kararı
Galerici esnafıyla ortak akıl buluşması Faruk Daşdöner, Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sektörün sorunları ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Batı Akdeniz ihracatının yıldızları ödüllerini aldı Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği “İhracatın Yıldızları” töreninde, Antalya, Burdur ve Isparta’dan en fazla ihracat yapan 61 firma, 25 farklı kategoride ödüllendirildi.
Türkiye’nin ham çelik üretimi arttı Küresel ham çelik üretimi kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 azalarak 140,1 milyon tona gerilerken, Türkiye’nin ham çelik üretimi yüzde 10 artışla 3,3 milyon tona yükseldi.