Frutti Extra Bursaspor Daçkayı geçemedi

Frutti Extra Bursaspor, ING Basketbol Süper Ligi’nin 21’nci haftasında konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen’e 68-70 yaşandı.


Gündem 10.02.2021 22:00:00 0
Frutti Extra Bursaspor Daçkayı geçemedi

BURSA (İGFA) - Karşılaşmaya durgun başlayan Bursa temsilcisi güçlü rakibi önünde ilk çeyreği 15-14 önde kapatmayı başardı.

İkinci çeyrekte oyun üstünlüğünü ele geçiren Darüşşafaka Basketbol soyunma odasına 32-37’lik skorla önde gitti. Üçüncü çeyrekte rakibine oranla daha fazla skor üreten Frutti Extra Bursaspor, farkı eritirken final periyoduna 49-50 önde giren taraf Darüşşafaka Tefken oldu.

Dördüncü periyottaki mücadele nefesleri keserken, karşılıklı boş hücumlar ve top kayıpları fazla skor üretiminin önüne geçti. Son saniyelere kadar heyecan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmayı Darüşşafaka Tekfen 68-70 kazandı.

Karşılaşmada Frutti Extra Bursaspor’dan Anthony ile Daçka’dan Jerret 5 faulle oyun dışı kaldı.


Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU