Gazeteci Sabri Çağlar’ın acı günü

Antalya Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar’ın annesi İsmihan Çağlar, (79) beyin kanaması sonucu 79 yaşında hayatını kaybetti. İsmihan Çağlar bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.


Gündem 11.07.2021 19:13:00 0
Gazeteci Sabri Çağlar’ın acı günü

Antalya Lider Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan meslektaşımız Sabri Çağlar’ın kıymetli annesi İsmihan Çağlar (79), yaşına 15 gün önce beyin kanaması sonucu Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.Anne Çağlar, bugün sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Meslektaşımız Gazeteci Sabri Çağlar’ın annesi İsmihan Çağlar son yolculuğuna uğurlandı

İsmihan Çağlar için Korkuteli İlçesi Bayat Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Burada evinin önünde helallik alınmasının ardından cenaze, Bayat Mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Cenazede Sabri Çağlar'ı meslektaşları da yalnız bırakmadı.

Cenazenin ardından aile büyükleri, başsağlığı dileklerini kabul etti.

Bizde akdenizhabercisi ailesi olarak merhum İsmihan Çağlar anneye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Kaynak: Mygazete


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı