Gazi Ali Savcı: ''Böyle Milletvekili istemiyoruz!''

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ı sert ifadelerle kınadı.


Gündem 6.11.2021 11:54:00 0
Gazi Ali Savcı:

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit ailesine yaptığı küfür için sert ifadeler kullandı.

Başkan Ali Savcı yaptığı açıklamada, ''05.11.2021 tarihinde  PKK terör örgütü tarafından  1997 yılında şehit edilen İsa Gümren'in kardeşinin Bingöl'de verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili  Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm şehit aileleri ve gazilerimize  yapılmış gibi adlediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin  birliği ve beraberliği  için hayatını feda eden şehitlerimizin, aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce  Milletimiz asla unutmaz.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de teröre destek verenlerle, şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizligi, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren, hiçbir parti, milletvekili istemiyoruz.

Şehit Aileleri ve Gaziler olarak; her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa  karşısında bizleri görecektir.

Lütfü Türkkan'ın derhal milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.


Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor