Gaziantep bayramda da muhtaç bireylerin yanında


Gündem 17.07.2021 16:00:00 0
Gaziantep bayramda da muhtaç bireylerin yanında

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bakıma muhtaç 65 yaş ve üstü yaşlı ve engelli vatandaşlara destek eli uzatılıyor, onların yalnızlıkları paylaşılarak ev temizliği, kişisel bakım ve gıda yardımında bulunuluyor.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı’na bağlı Yaşlılar Şube Müdürlüğü Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi Evim Dünyalara Bedel Birimi, "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" anlayışından hareketle 65 yaş üstü yaşlı ve engelli bireylere hizmet veriyor. Yıl boyunca belli periyotlarla ihtiyaçlı insanların evini temizleyen ekipler, Kurban Bayramı’na az bir zaman kala, bakıma muhtaç vatandaşlara kol kanat geriyor, temel ihtiyaçlarını karşılıyor. 

BAYRAMDA MİSAFİRLER GÖNÜL RAHATLIĞIYLA AĞIRLANACAK

Ekip, Kurban Bayramı öncesinde yaşlıların evlerine giderek temizlik yapmanın dışında musluklarından kapı kolları gibi en ince onarımlara kadar tadilatlarını gerçekleştiriyor. Camların itinayla silindiği, yerlerin süpürüldüğü, bulaşıklarının yıkandığı, tamiratların yapıldığı, tozların alındığı tertemiz bir evin huzuru içerisinde Kurban Bayramında misafirlerini karşılayacak olan yaşlı vatandaşlar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le Evim Dünyalara Bedel ekiplerine, dillerinden teşekkürlerini ve dualarını düşürmüyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu