Gaziantep FK, Valinin yüzünü Güldürmedi

Gaziantep FK’nın son haftalarda aldığı başarısız sonuçları değerlendiren Vali Davut Gül, "Takımson haftalarda maalesef kötü oynuyor, mücadele etmiyor" dedi.


Gündem 4.02.2021 14:30:00 0
Gaziantep FK, Valinin yüzünü Güldürmedi

GAZİANTEP (İGFA) - Teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdıktan sonra göreve gelen Sa Pinto ile dikiş tutturamayan Gaziantep FK, Portekizli teknik adamla çıktığı maalarda 1 galibiyet 3 mağlubiyet alırken, kötü gidişini Fatih Karagümrüke karşı da sürdürdü.

Süper Lig ekibininin kötü gidişini sosyal medya hesabından takip eden Gaziantep Valisi Davut Gül, "Kazanmak için inanmak ve emek harcamak gerekiyor. Takımın inanması için öncelikle bizim oyuncularımıza inanmamız gerekiyor” uyarısında bulundu.

Vali Gül mesajını; “Şehrimizin takımını iyi günde ve kötü günde destekleyerek bu süreci atlatacağız” ifadeleriyle tamamladı.

 

 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı