Gaziantep-Kilis yoluna yeni bağlantı


Gündem 31.05.2021 15:00:00 0
Gaziantep-Kilis yoluna yeni bağlantı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında 5 köyü birbirine bağlayan 14 bin 500 metrelik sıcak asfalt serimine başladı.

GAZİANTEP (İGFA)- Kent genelinde yollarda devam eden çalışmaların yanı sıra köylerde de yolların bakım ve onarımları sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, faaliyetlerine yenilerini ekliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yıllar içerisinde deforme olan Şahinbey İlçesi’ne bağlı Yeşilköy, Muhacirosman, Sarıt, Deredüzü, Bostancık köylerinin birbirine bağlayan yolların sıcak asfalt serimine başladı. 14 bin 500 metrelik grup yolunda yürütülen çalışma tamamlandığında Şahinbey bölgesi ile Gaziantep-Kilis Yolu’nu bağlayan modern, yeni ve alternatif bir yol oluşacak. Öte yandan yolun tamamlanmasıyla etrafında bulunan ekili tarla ve bahçelerin tozdan etkilenmesi engellenecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında